Jeann么t as a Banana! 馃崒

over-jeannot-lamberts

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Mijn naam is Jeann么t Lamberts, ik ben 18 jaar jong en sinds kort ook een Social Banana!聽
Ik houd van een hapje & drankje buiten de deur 茅n reizen doe ik ook erg graag.聽聽

In de zomer is mijn favoriete vakantiebestemming het zonnige Vive Le France 馃嚝馃嚪馃馃
Wanneer de temperaturen dalen ga ik graag op wintersport!

In mijn vrije tijd lees ik graag boeken. Mijn laatste boek dat ik heb gelezen is 鈥榠js verkopen aan eskimo鈥檚鈥. Bij dit boek spreekt mij voornamelijk de psychologie van het overtuigen erg aan. Ik durf dit boek dan ook zeker aan te raden bij mensen met een passie voor sales.聽

Daarnaast ben ik ook echt een sportieveling! Ik ben de nieuwe Tiger Woods in 鈥榯 鈥榸aor鈥. Nee geintje, ik ben actief bezig met golfen. In het weekend loop ik meestal 9 holes met mijn vader en doordeweeks train ik veel op de Driving Range. Naast het golfen ga ik regelmatig op zondag hardlopen, ik geniet dan van de rust om me heen.

Over Jeann么t Lamberts

Een echte salestijger, dat kenmerkt mij! Ik ben gedreven, assertief en houd van aanpakken. Dit past dan ook helemaal in de cultuur van Social Banana. Verder houd ik mij graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen en economische nieuwtjes. Zo lees ik dagelijks het NRC om op de hoogte te blijven van alles.聽

Verder ben ik veel bezig met traden op de beurs. Ik vind het interessant hoe een aandeel tot stand komt en waarom de waarde van een aandeel stijgt of daalt.

De Social Banana Club聽

Tijdens het zoeken naar een stageplek was ik op zoek naar een plek op het gebied van (online) marketing. Het leek mij waardevol om met mijn passie voor sales ook het marketingvak te verkennen. Zeker omdat Social Media Marketing de rode draad is van het ondernemen in de 21e eeuw.

In mijn zoektocht naar een stage was ik op zoek naar een bedrijf met veel afwisselende taken aangezien ik niet graag bezig ben met eentonig werk.聽

Zodoende kwam ik via een vriend terecht bij Social Banana: een club jonge ondernemers met een frisse mindset! Tijdens het analyseren van de website sprak mij hun openingszin meteen aan: hoe open jij een banaan? Dat heeft mij echt aan het denken gezet.

Het was dan ook vrij snel duidelijk dat Social Banana meer dan een geschikt stagebedrijf zou zijn. 馃崒

Na een persoonlijk gesprek was er meteen een klik. Afgelopen week ben ik dan eindelijk met vol frisse energie als Banana begonnen aan mijn stageperiode. Ik hoop bij Social Banana gedurende deze periode veel te leren op het gebied van acquisitie & contentcreatie.聽

Toekomstplannen聽

Na mijn studie in de commerci毛le binnendienst, ga ik commercieel management aan de Hogeschool Tio in Amsterdam volgen. Maar… de kans dat ik ga voor een tussenjaar, die is aanwezig!

Wil je nog meer blogs lezen? Check dan de pagina聽hier
Toevallig interesse in webdesign voor jouw bedrijf? Check dan ons broertje Digital Banana聽hier

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content

Thin Content
SEO

Thin content?!

Heb je gemerkt dat je website plotseling daalt in de Google ranking? Krijg je maar