Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

Social Media Huisstijl voor elke ondernemer!

Social Media Huisstijl Social Banana
Zo ontleden wij een social media huisstijl.

Een Social Media Huisstijl? Social Banana is jouw online partner. 

Sinds de opkomst van social media groeit online business exponentieel. Een nieuwe wereld van marketing en communicatie heeft Hiermee zijn intrede gedaan. Het is dan ook niet zo gek dat hier een nieuwe huisstijl geadopteerd moet worden om zo een kick-start te maken in de digitale wereld. Social media biedt niet alleen de kans om geheel nieuwe relaties op te bouwen , maar ook om ze met gemak te onderhouden. Het is dan ook belangrijk om na te denken hoe je deze manier van communiceren goed naar voren laat komen in je online identiteit.

Jouw social media huisstijl als online identiteit.

Het informele en interactieve karakter van social media kan mogelijk botsen met de huidige huisstijl van je bedrijf. Daarom hebben vele bedrijven in dit tijdperk voor een nieuwe huisstijl gekozen. Dit is natuurlijk een vrije keuze maar het is ook mogelijk om je huisstijl uit te breiden naar deze nieuwe kanalen. Bij Social Banana bieden wij beide vormen aan. Zowel een compleet nieuwe huisstijl als een volledig geïntegreerde social media huisstijl.
Wat komt hier dan allemaal bij kijken?

 • Een vrijblijvende Social Talk.
  We maken kennis met elkaar! jouw wensen, onze diensten.
  aan de hand daarvan volgt een gezamenlijke brainstormsessie.
 • Een social media huisstijl design template.
  De huidige huisstijl (of een nieuwe) wordt omgezet naar een gebruiksvriendelijke template voor je social media posts. Je hebt hierbij ook de keuze om te differentiëren met facebook, Instagram of LinkedIn.
 • Aantrekkelijke teksten voor jouw social platformen.
  Social media vraagt een nieuwe manier van communiceren. Minder formeel. Meer informeel. Interactiviteit is het sleutelwoord. Ook dit wordt onderdeel van je social media huisstijl! Het is dus niet alleen visueel maar ook inhoudelijk belangrijk.
 • Een content strategie.
  Het is niet de bedoeling dat je maar eenmalig per maand “iets” erop knalt. Zo is er geen structuur en wordt het moeilijk om het mogelijke rendement eruit te halen. Bij ons kun je terecht voor een complete groeistrategie. Wij zetten jouw nieuwe social media huisstijl zodanig in dat dit leads en conversies genereerd. Zo blijf je bij jouw doelgroep top-of-mind actief en behoud je een sterk imago.
 • (optioneel) Een geheel nieuw logo / huisstijl!
  Ben je bereid om die extra edge te geven aan je online identiteit en is je bedrijfsuitstraling toe aan een vernieuwing? Dan kun je bij ons terecht voor een geheel nieuwe huisstijl. Van logo tot aan social media of zelfs een geheel nieuwe website. Zo laat je weer een frisse wind door je bedrijf gaan.

Social Banana is jouw social media huisstijl partner!

Bij Social Banana zorgen wij ervoor dat jouw social media huisstijl (en daarmee jouw kanalen) up-to-date blijven. We zijn gespecialiseerd in digital design, copywriting, communicatie en online marketing. Het is voor ons belangrijk om de huidige, maar ook toekomstige trends nauwlettend in de gaten te houden. Zo kunnen wij op de juiste momenten inspringen en met jou in overleg de strategie een nieuwe koers laten varen.

Interesse en wil je een vrijblijvende social talk aanvragen? Neem dan contact met ons op.

Ook op het gebied van webdevelopment en webdesign kunnen wij wat voor jou betekenen. Check dan ons broertje Digital Banana.


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist