Facebook adverteren

Succesvolle Facebook Campagnes?
Vraag een gratis Social Talk aan!

Facebook adverteren

Gaan met die banaan met Facebook adverteren!
Facebook heeft een groot aantal gebruikers. Hierdoor is het ideaal om jouw product of dienst te adverteren op Facebook. Door middel van targeting kun je precies de doelgroep bereiken die voor jouw bedrijf relevant is. Facebook beschikt namelijk over ontzettend veel informatie van haar gebruikers. Met deze informatie kunnen ze jouw doelgroep samenstellen. 

Ook jij kunt gemakkelijk je doelgroep bereiken via Facebook en op deze manier werken aan jouw marketingdoelstelling! 

Vraag een Social Talk aan!

Waarom is de Social Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden met social media marketing hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En voor ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Social Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Niek Bastiaens


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist


“Als ze je video of foto leuk vinden, zullen ze je pagina leuk vinden.”

Niek Bastiaens, online strateeg

Wil je meer weten over Facebook adverteren?

Komt jouw social media niet van de grond en erger jij je groen en geel? Dan is de tijd rijp voor wat Social Talk met de Banana’s.

Facebook adverteren is een effectieve manier om jouw gewenste doelgroep te bereiken. Je kunt al een Facebook advertentie inzetten vanaf €5 per week. Op deze manier kun je de aandacht trekken van jouw beoogde doelgroep.

Wat zijn de voordelen van Facebook advertenties?

  • Een gewenste doelstelling in te stellen, zoals merkbekendheid, betrokkenheid, verkeer tot zelfs leadgeneratie. Zo kun je de doelstelling van jouw advertentie specificeren en de marketingtunnel!

  • De mogelijkheid om een bepaald doelgroep (buiten je bestaande volgers) te bereiken.

Naast bovenstaande voordelen zijn de resultaten direct zichtbaar. Je kunt zien hoe jouw advertentie het doet. Hierdoor kun je ook bepalen wat voor soort advertenties het goed doen en welke het minder goed doen. Zo leer je ook de wensen en behoeften van jouw doelgroep steeds beter kennen. Meten is tenslotte weten!

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Social Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor social media ondersteuning werken wij met vaste abonnementen: brons, zilver, goud of zelfs banaan. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! De abonnementen variëren in frequentie van de social mediaberichten, statistieken en evaluaties. 

Strategie
Hoe ziet het uitbesteden van mijn social media marketing eruit? Zoals je inmiddels weet beginnen wij altijd vanuit de achterzijde van de banaan, de strategie. Tijdens de brainstormsessie gaan wij echt terug naar de essentie van jouw merk: zoals doelstellingen, gewenste en werkelijke identiteit, onderscheidende waarden, definiëring van doelgroepen, in kaart brengen van de klantreis en het bepalen van de fysieke uitstraling. Aan het eind van de brainstorm weten we of social media marketing het juiste middel is voor jouw bedrijf, of dat we ons wellicht (ook) moeten richten op de andere aspecten van contentmarketing, zoals SEO-content, e-mailmarketing of online campagnes. Vanuit deze inzichten creëren wij een strategisch plan. En nee, geen plan van 20 A4’s maar een plan van 6 A4’s waar echt de key uitgangspunten in staat, zodat jij precies weet welke koers wij uit gaan zetten.

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw social mediakanalen te halen en je doelen te bereiken. Op basis van jouw abonnement koppelen wij de resultaten terug en evalueren we om de huidige inzet te evalueren en te brainstormen over nieuwe ideeën! Je ontvangt een analyse waar al je kanalen in staan, waarbij je de resultaten kunt zien: bereik, betrokkenheid en traffic. Op basis van deze data kunnen wij de strategie bijsturen en koersen naar online verschil.

De meeste ondernemers starten met het plaatsen van online content zonder hier écht goed over na te denken. Social Banana creëert online content vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Social Banana is een full-service marketingbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van social media management, strategievorming, trainingen & workshops, web development, SEO & SEA, leadgeneratie, hosting, grafisch design, copywriting en foto- en videografie. Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Social Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen met betrekking hun marketingactiviteiten of hun marketingactiviteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.