Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q1 2024 live!

Landingspagina bouwen

Hoe optimaliseer ik mijn landingspagina’s?

Landingspagina bouwen

Wat is een landingspagina? En waarom heb je die echt nodig!
De landingspagina, landing page of bestemmingspagina is een webpagina waar een bezoeker een website binnenkomt na het klikken op een banner, tekstlink, tekstadvertentie of zoekresultaat. Vooral bij een landingspagina vormt het een uitdaging om de bezoeker vast te houden en te verleiden om verder te kijken op jouw website na de instappagina, om hem zo uiteindelijk te leiden naar een conversie.

Vraag een Social Talk aan!

Waarom is de Social Talk gratis?

Ja, echt gratis. Wij willen je kennis laten maken met onze kennis en kunde, want dat smaak zeker naar meer. Als je eenmaal de kansen en mogelijkheden met social media marketing hebt ontdekt, wil je zeker niet meer anders. En voor ons een vrijblijvend aanbod om jou op weg te helpen naar online verschil.

Een gratis Social Talk

Start een 1-op-1 gesprek met onze expert! 

‘Samen maken wij online het verschil!’

Jules Jongerius


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist


“Bij een landingspagina begint je conversie. Het is dus belangrijk dat een bezoeker belandt op een goed ontworpen webpagina.’’

Jules Jongerius, online strateeg

Wil je meer weten over landingspagina's bouwen?

Werpt jouw online marketing niet zijn vruchten af? Dan is de tijd rijp voor wat Social Talk met de Banana’s.

Een landingspagina is ontzettend belangrijk. Hier begint als het ware het verkrijgen van je conversie als bedrijf. Bij een landingspagina is het belangrijk de bezoeker te verleiden om nog een stapje verder te kijken op jouw website. Wanneer de bezoeker langer op je website blijft, is de kans op conversie namelijk groter. Het is dus van enorm belang om de bezoeker goed in te laten stappen op je website en ervoor te kunnen zorgen dat je deze bezoeker vast blijft houden. Als dit je lukt, is het bouwen van je landingspagina succesvol geweest. Dat maakt online het verschil!

Werkwijze
Strategie tot uitvoering, dat maakt online het verschil. Bij Social Banana werken we op basis van jouw wensen en behoeften, daarom starten we met een vrijblijvend gesprek om jouw situatie in kaart te brengen. Op basis van dit gesprek maken wij een voorstel, waarin wij jou adviseren met de mogelijkheden.

Abonnementen
Voor social media ondersteuning werken wij met vaste abonnementen: brons, zilver, goud of zelfs banaan. Deze abonnementen zorgen ervoor dat jij je op jouw business kunt focussen. De abonnementen maken kosten vooraf inzichtelijk, zodat jij weet waar jij aan toe bent. En maandelijks opzegbaar, zo zit je nergens aan vast! De abonnementen variëren in frequentie van de social mediaberichten, statistieken en evaluaties. 

Strategie
Hoe ziet het uitbesteden van mijn social media marketing eruit? Zoals je inmiddels weet beginnen wij altijd vanuit de achterzijde van de banaan, de strategie. Tijdens de brainstormsessie gaan wij echt terug naar de essentie van jouw merk: zoals doelstellingen, gewenste en werkelijke identiteit, onderscheidende waarden, definiëring van doelgroepen, in kaart brengen van de klantreis en het bepalen van de fysieke uitstraling. Aan het eind van de brainstorm weten we of social media marketing het juiste middel is voor jouw bedrijf, of dat we ons wellicht (ook) moeten richten op de andere aspecten van contentmarketing, zoals SEO-content, e-mailmarketing of online campagnes. Vanuit deze inzichten creëren wij een strategisch plan. En nee, geen plan van 20 A4’s maar een plan van 6 A4’s waar echt de key uitgangspunten in staat, zodat jij precies weet welke koers wij uit gaan zetten.

Uitvoering
Samen met jou doen we er alles aan om het maximale uit jouw social mediakanalen te halen en je doelen te bereiken. Op basis van jouw abonnement koppelen wij de resultaten terug en evalueren we om de huidige inzet te evalueren en te brainstormen over nieuwe ideeën! Je ontvangt een analyse waar al je kanalen in staan, waarbij je de resultaten kunt zien: bereik, betrokkenheid en traffic. Op basis van deze data kunnen wij de strategie bijsturen en koersen naar online verschil.

De meeste ondernemers starten met het plaatsen van online content zonder hier écht goed over na te denken. Social Banana creëert online content vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil

Social Banana is een full-service marketingbureau en ondersteunt bedrijven op het gebied van social media management, strategievorming, trainingen & workshops, web development, SEO & SEA, leadgeneratie, hosting, grafisch design, copywriting en foto- en videografie. Zo kun jij je echt focussen op jouw core-business. Social Banana richt zich op bedrijven in het MKB die ondersteuning verlangen met betrekking hun marketingactiviteiten of hun marketingactiviteiten volledig willen outsourcen. Ben je op zoek naar een maatwerkoplossing, neem dan contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.