Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q1 2024 live!

Over ons

The story behind the Banana's

Social? Banana? 🍌

“Een naam verzinnen, dat bleek nog knap lastig. Het moest iets met Social zijn. Mijn oog viel op de fruitmand. Social mixen met fruit?! Apple, strawberry, kiwi? Nee, dat was het allemaal niet. Tot dat ik in mijn ooghoek iets geels zag, het viel meteen op! Banana, Social Banana!”. 

Wat is de link tussen Social en Banana? Wij vragen ondernemers altijd: hoe maak jij een banaan open? Dan horen wij regelmatig: “ja gewoon, vanuit de steel”. Dit refereren wij aan de marketing inzet van bedrijven. Ondernemers zijn vaak vanuit de steel bezig, ze hebben geen strategie en doel achter hun marketingboodschappen. Jammer want dat is weggooide tijd én geld! 

Bij Social Banana maken wij de bananen open vanuit de achterzijde en dat maakt online het verschil! 

– Niek Bastiaens, oprichter Social Banana

Onze kernwaarden

Het gedachtegoed achter de banaan?
Onze ‘gele’ waarden symboliseren onze werkwijze: net even anders. En vooral: gaan met die banaan!

Wij groeiden op met online en social media en dit kent dan ook geen geheimen voor ons. Met het digitale bloed dat door onze aderen stroomt ondersteunen wij ondernemers op weg naar online succes.

Te weinig kennis over social media marketing? Of simpelweg geen tijd? Wij nemen dit graag van jou over. Zo kun jij je focussen op waar jij écht goed in bent. 

Bij Social Banana openen wij de banaan vanuit de achterzijde. Wij opereren vanuit strategische keuzes en doelen, omdat wij van mening zijn dat je daardoor online het verschil kunt maken.

Wij formuleren jouw keuzes helder en concreet, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn. De online strategie vormt hét fundament voor onze acties. Met dit plan gaan wij zo snel mogelijk voor jou aan de slag.

Winnaar PRO77 award 2019

Young Professional of The Year

Social Banana mag zich Young Professional of The Year 2019 noemen.

‘Wat een zenuwslopende en bijzondere avond hebben wij samen met Renée Oirbans en Bart Gubbels gisteren meegemaakt. Het is voor ons nog echt onwerkelijk, wat een enorme eer. Trots dat we op onze leeftijd van 23 jaar deze award in ontvangst mogen nemen. PRO77 bedankt voor de organisatie en prachtige avond!’.

 

Let's meet the banana's!

Social Banana's

Niek Bastiaens

Business development

Jules Jongerius

Creatief strateeg

Kim Geraads

Marketing & Project Manager

Lucas Bremmers

Creatief strateeg

Vivianne Mulders

Creatief strateeg & grafisch vormgever

Ivy Mulderij

Motion design & grafisch vormgever

Niels Crienen

Social & Google ads specialist

Wiel Lintjens

Advertising specialist

Bas Theelen

SEO specialist

Mitch van Schijndel

Fotograaf

Daniela Petrovic

Fotograaf