Een fris CONCEPT voor een fris hotel.

The eye catcher of Venlo!
Voor Mr Jigs hebben wij een uiterst stijlvolle branding mogen maken met een frisse en strakke afwerking.

Dit is terug te zien in al het design. zowel online als offline is Mr Jigs bij ons verzekerd van een excentrieke uitstraling dat past binnen de storytelling van hun merk.

Van top tot teen.
Branding done right!

Niet alleen de online uitstraling, maar ook offline zijn wij actief betrokken geweest bij het ontwerpen van posters, folders, flyers, cups tot aan de kaarthouder van de klant.

Social Banana verzekert jou als klant een branding die van top tot teen, van bananensteel tot achterzijde, volledig is afgewerkt.

Het oog wil ook wat!

Oog voor details
Details zijn bij ons erg belangrijk. Dit zul je niet alleen terug zien in kleurencombinaties, maar ook het lettertype en de manier waarop wij de branding neer zetten in de communicatie.
Zo hebben deze cups een aparte uitstraling gekregen en zijn ze goed voorzien van een leuke tekst.

Over alles is dus nagedacht. Van huisstijl tot zelfs copy writing. De details van Mr Jigs staan op deze manier op het netvlies gebrand.

Gewaagd. No Bullshit.

Het concept van Mr Jigs is luid en duidelijk:
“No Bullshit and unexpected luxury” Dit is terug te zien in de uitstraling van de huisstijl maar ook op Social Media gebied.

Bij MR JIGS doen we niet aan normaal. Normaal is saai. In alles wat we doen, proberen we het uiterste eruit te halen. Als gast heb jij de teugels in handen! Wat is jouw avontuur? No bullshit of unexpected luxury? 

Ook interesse in zo’n mooi project voor jouw organisatie of bedrijf?

Boost samen met ons jouw business!

5,0

5/5

Onze opdrachtgevers beoordelen ons met
een 5.0 op Google uit 32 beoordelingen

Online marketing bureau Venlo | Social media Venlo | Online marketing bureau Limburg | Social media Limburg | Marketingtermen | Marketingblogs