Veelgestelde vragen

Bekijk hier de antwoorden op de meest gestelde vragen aan Social Banana

Social media marketing

Nee je hoeft niet op álle kanalen aanwezig te zijn.

Kies er liever een paar waar jij je goed bij voelt, en waar je doelgroep zich bevindt en ga ervoor. Wanneer je ervoor kiest om social media strategisch in te zetten kan het je naast naamsbekendheid en exposure ook nieuwe klanten brengen.

Ja, dat kan! Hiervoor gebruiken wij verschillende online marketing strategieën. 

Online succes begint voor ons bij naamsbekendheid, bereik en een juiste positionering. Wij creëren content zodat jouw bedrijf online het verschil kan maken. Je ontvangt periodieke statistieken, zodat jij de succesvolle groei kan bijhouden. De rest doen wij voor je!

Online marketing wordt gemeten over een langere periode; het kan niet binnen een maand worden gemeten. Online marketing is niet iets dat je éénmalig doet en er dan geen omkijken meer naar hebt. Onze diensten werken voor bedrijven die de mindset van groei hebben. Dit omdat het ook onze mindset is.

Wij vertrouwen op onze kwaliteit van dienstverlening en online succes. Om deze reden zijn onze social media marketing abonnement maandelijks opzegbaar. 

Om meer likes te krijgen op Facebook moet je de juiste content plaatsen, denk hierbij aan berichten die voor veel interactie zorgen. Daarnaast kun je ook nog een ‘Vind ik leuk’ button op je eigen website plaatsen.