Marketing Branding op maat!

Marketing-branding
Branding voor hotelketen Mr. Jigs

Op zoek naar een creatief, ervaren en professsionele aanpak van jouw marketing branding? Wij zijn Social Banana. Een enthousiast marketing branding bureau gevestigd in hartje Venlo. Door ons frisse blik op jouw bedrijf, merk, of campagne zorgen wij ervoor dat je toonaangevende resultaten binnenhaalt. Social Banana is de ideale partner voor een breed scala aan diensten: van conceptontwikkeling, strategie, tot het uitwerken van design via website, teksten, logo’s, huisstijl en alle andere marketing branding van jouw bedrijf.

Wil jij jouw producten of diensten op een unieke manier aanbieden? Beter gezien worden op online platformen? Of goed gevonden worden door Google en andere zoekmachines? Social Banana ondersteunt en ontzorgt jou met het bedenken en uitzetten van aansprekende marketing branding en communicatie. Zo kunnen potentiele klanten niet meer om jou heen.

Social Banana, Hét regionale marketing branding bureau

Bij Social Banana staan. jouw bedrijfsdoelen bij ons altijd centraal. Wil jij jouw fysieke of online verkoop laten groeien? Wellicht wil je nieuwe doelgroepen bereiken? Meer zichtbaar zijn voor klanten? Of de concurrentie net een stapje voor zijn? Social Banana is daarbij hét regionale marketing branding bureau. Ons team van vormgevers, conceptontwikkelaars, developers, beelddenkers, schrijvers en strategen hebben al vele bedrijven laten groeien in Venlo en Limburg. Wij worden zowel door de kleine middenman als de grotere ketens ingezet. Van overheid, tech bedrijven, tot retail, horeca, leisure, en zelfs startups! Geen branche is ons te vreemd.

Marketing branding met een streepje voor.

Toegankelijk en open minded. Zo benaderd Social Banana jouw probleemstelling en creeërt vanuit daar een groeistrategie met concrete doelstellingen. Ons team van young professionals zal jouw bedrijf optimaal van dienst zijn door de verschillende middelen die wij tot onze beschikking hebben. Hebben wij een bepaald middel of expertise niet zelf in huis? Dan zijn we een belletje verwijdert van een breed netwerk aan freelancers die namens ons ingezet worden. Onze marketing branding tactieken hebben hierdoor altijd een streepje voor op de concurrentie.

Vraag bij ons een gratis social talk aan zodat wij naar jouw wensen kunnen luisteren.

Wil je meer van onze blogs lezen? Bekijk dan hier onze andere blogs.
Interesse in web development of webdesign? Bezoek ons broertje Digital Banana!

 

“Zo maken wij de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil.” – Social Banana


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist