Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

Winnaar Young Professional of The Year 2019

Deel deze blog

PRO77 reikte op donderdag 7 november 2019 in Domani voor de zevende keer de Young Professional Award uit aan de meest toonaangevende Young Professional uit de gemeente Venlo. De winnaar is …. Niek Bastiaens van Social Banana uit Venlo.

Niek Bastiaens: ‘Wat een zenuwslopende en bijzondere avond heb ik samen met Renée Oirbans en Bart Gubbels gisteren mogen meemaken. Het is voor mij nog echt onwerkelijk, wat een enorme eer. Trots dat ik op mijn leeftijd van 23 jaar deze award in ontvangst mag nemen. PRO77 bedankt voor de organisatie en prachtige avond!’.

‘Social Banana creëert online content vanuit doelstellingen en strategische keuzes en gaat vanuit dit uitgangspunt operationeel aan de slag. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel: dat maakt het online verschil’.

Een onafhankelijke jury kent de titel toe aan een Young Professional die beschikt over onder andere onderscheidend vermogen, innoverend vermogen, daadkracht en doorzettingsvermogen. Daarnaast moet hij of zij een positieve bijdrage leveren aan de Venlose maatschappij en een inspirerend voorbeeld zijn voor andere Young Professionals.

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content

Thin Content
SEO

Thin content?!

Heb je gemerkt dat je website plotseling daalt in de Google ranking? Krijg je maar