Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

Online Marketing Limburg

online-marketing-limburg
Het Social Banana kantoor! Prachtig gelegen aan het Juliana park.

Online Marketing Limburg voor jouw bedrijf? Social Banana is hét online marketing bureau in regio Limburg. We bieden een breed pakket aan in services en ondersteuningen waaronder: content creatie, social media management, social media advertising, Google Ads (SEA), Display advertising, SEO, tot volledige websites, marketing campagnes en conceptontwikkelingen voor jouw bedrijf.

In het kort: wij ontzorgen jou op het gebied van online marketing in de breedste zin van het woord. Zodat jij je als ondernemer kan focussen op datgene wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt.

Samen naar online succes met de juiste online marketing tools.

Als online marketing bureau in Limburg zijn wij geïnteresseerd in jouw bedrijfsvisie en missie.  Met alleen luisteren kom je er niet. Wij zetten al onze zintuigen in: van ruiken tot het proeven van de bedrijfssfeer. Zo ontstaat er een juiste verbinding tussen jouw wensen als klant en onze creatieve expertises. Het is dus belangrijk dat wij vanaf de achterzijde betrokken zijn. Want wij openen de banaan vanuit de achterzijde, niet vanuit de steel. Dat maakt het online verschil.

Tijdens een kennismakingsgesprek bekijken wij waar jij als bedrijf staat. Welke kanalen gebruiken jullie en waar liggen de mogelijke kansen? We bekijken de huidige online prestaties en andere relevante data om van hieruit een groeistrategie te creëren. Meten is weten. Vervolgens kom je bij ons op locatie en presenteren wij de nieuwe online strategie.

De klant als reiziger. (Nog) niet als koning.

Een consument of medewerker van een bedrijf begint met het online oriënteren. Welke producten, merken en diensten zijn er beschikbaar en welke zijn het meest geschikt? Wat zeggen andere mensen hierover en welke kosten zitten daaraan verbonden? Verplaats je in jouw (potentiële) doelgroep. Welke kraampjes langs de markt bezoeken zij het eerst? Of gaan zij niet naar de markt maar naar een uitzonderlijk winkeltje ergens in een rustige steeg? (niché) Het is belangrijk om te weten welke reis jouw doelgroep het meest aanspreekt.

Bij het opstellen van een customer journey onderzoeken we welke kanalen het meest geschikt zijn voor jouw klant. Zo kunnen we achterhalen welke reis zij online afleggen. Vervolgens gaan we stapsgewijs te werk: van zichtbaarheid naar actie ondernemen tot het verbinden van de klant aan jouw bedrijf. Zo komt jouw bedrijf in de spotlight en genereert het meer leads en conversies.

Vanuit de mooiste stad van Limburg, “’t stedje van lol en plezeer” doen wij ons werk met veel plezier. Onze specialisten staan klaar om voor jou het verschil te maken. Wil je meer weten over onze aanpak? Vraag dan een vrijblijvende social talk aan en open samen met ons de banaan vanuit de achterzijde.

Toevallig interesse in webdesign voor jouw bedrijf? Bekijk dan hier ons broertje Digital Banana!


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist