Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

SEO specialist Venlo

seo-specialist-venlo
SEO - Zorg dat de juiste zoekwoorden naar boven komen.

Op zoek naar een ervaren SEO specialist in Venlo? Social Banana haalt meer uit jouw website. SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Als ervaren SEO specialist in Venlo helpen wij jou graag op weg om websites, blogs en andere content te optimaliseren voor het internet. Deze optimalisatie zorgt ervoor dat jouw bedrijf organisch hoger scoort in Google en andere zoekmachines.

Hoe gaan wij te werk als SEO specialist Venlo?

‘’Onze SEO specialist Venlo opent de banaan vanuit de achterzijde en niet vanuit de steel, dat maakt online het verschil’’

Wij zullen vanaf het begin betrokken zijn bij het optimalisatie proces. Jouw bedrijfsvisie en missie zijn voor ons belangrijk. Zo ruiken, proeven en voelen wij hoe het bedrijf in elkaar zit. Als gevolg van deze kennis zullen wij jou meenemen in onze brainstormsessies tot aan de strategisch onderbouwde doelstellingen die wij samen met jou maken. Doormiddel van de juiste tools en applicaties worden deze strategieën toegepast.

Het SEO optimalisatie proces:

1.    Graag nodigen wij jou eerst uit voor een Social Talk waarin we de mogelijkheden bespreken;
2.    Vervolgens zal er een brainstormsessie plaatsvinden waarin een strategie en doelstellingen worden gemaakt;
3.    Onze SEO specialist zal aan de slag gaan met het optimaliseren van een bepaalde webpagina of de complete website. Denk hierbij aan copywriting, linkbuilding, Google zoekwoordenonderzoek en het verbeteren van de leesbaarheid en technische optimalisatie. Uiteraard wordt dit gedaan in de huisstijl van jouw bedrijf;
4.    De optimalisatie zal worden gemonitord en de stijging wordt bijgehouden;
5.    Wij verwerken de gegevens in een rapportage, Zodat jij als klant een makkelijk overzicht hebt.
6.    Wij plannen een eindgesprek in waarin de voortgang wordt besproken;
7.    Ook zullen wij In samenspraak bespreken over de toekomstmogelijkheden.

Wat betekend SEO optimalisatie voor jouw website?

Door onze brede expertise in te zetten zorgen wij voor een organische groei van jouw website. Dit kan vanaf één webpagina tot een complete website analyse. Als SEO specialist Venlo zorgen wij ervoor dat de Google berg stapje voor stapje wordt beklommen. Elk bedrijf heeft namelijk een specifieke aanpak nodig, wij zorgen voor de juiste SEO aanpak voor jouw onderneming!

Wat doet Social Banana? 

Bij Social Banana in Venlo kun je niet alleen terecht voor een SEO specialist maar ook online marketing, content creatie en social media management. Wij zullen ook zorgen voor jouw online zichtbaarheid, leads en conversies zodat jij je kan focussen op het dagelijks ondernemen. Vraag bij ons een gratis Social Talk aan en wellicht ontstaat er gezamenlijke enthousiasme onder het genot van een bak koffie.

Nog geen website of webshop? Bekijk dan ons broertje Digital Banana


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist