Conversie verhogen website?

conversie verhogen website
Conversie: een soort funnel / trechter voor jouw online verkeer

Ook de conversie verhogen van jouw website? Bij Social Banana is het mogelijk!
Met een kritisch oog kijken wij naar jouw website. Van geschreven SEO teksten tot aan de visuele indruk. Zo verhogen wij de conversie van jouw website in een mum van tijd.

Wat is conversie? En hoe doe je dat verhogen op jouw website?

Een van de meest belangrijke doelen binnen online marketing is meer relevant en kwalitatief verkeer naar jouw website leiden. Het is de bedoeling dat dit verkeer op je website blijft hangen en uiteindelijk actie onderneemt tot het aankopen van jouw dienst, product, of het achterlaten van contact gegevens.

Hierbij komt ook een stukje doelgroep analyse en niche marketing om de hoek kijken. Zorg dat jouw teksten de gewenste doelgroep aanspreken. Weet welke tags je moet gebruiken en hoe je via SEA (search engine advertisement) en SEO (search engine optimization) het verkeer naar jouw website kan begeleiden. Bij Social Banana hebben we al veel ervaring kunnen opdoen op het gebied van SEA en SEO. Onze aanpak heeft veel samenwerkingen en vaste relaties teweeg gebracht.

Conversie verhogen van jouw website…via visuele prikkels?

Wat wij merken in onze business is dat veel mensen het design gedeelte over het hoofd zien (vooral het website gedeelte). Dit gaat niet alleen maar om een mooi logo’tje of huisstijl. Nee het gaat ook om de presentatie van het design: Waar plaats je deze knop? Hoe groot moet het logo zijn? Het lettertype kleiner of groter maken? Hoe richt ik het kleurgebruik in en wat is de psychologische waarde van mijn website indeling?

Met andere woorden:
Hoe zorg ik er voor dat mijn ogen op de juiste manier mijn website afglijden? Welke toeters en bellen moet ik toevoegen (of zelfs weglaten) voor het verhogen van de conversie van mijn website?

“Meten is weten” is key voor de conversie te verhogen van jouw website!

….Maar je kan alleen meten als je weet welke waardes jij gebruikt! Zorg er dus voor dat jouw waardes in overeenkomst is met die van de doelgroep. Zo trek je uiteindelijk de juiste mensen naar de juiste kanalen en gaat de conversie automatisch.
Dit zijn allemaal interessante vragen waar ons hartje bij Social Banana sneller van gaat kloppen. Wij verzorgen én ontzorgen jou op online marketing gebied met zowel een volledige huisstijl tot de geschreven teksten van jouw website of social media kanalen.
Van design concepten tot communicatieplannen en groeistrategieeen ontwikkelen; niks is ons te gek. Of beter: kom maar op met die gekke ideeën. Wij weten wel raad.

Interesse en wil je een vrijblijvende social talk aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Ook op webdevelopment en webdesign kunnen wij wat voor jou betekenen. Check dan ons broertje Digital Banana


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist