Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

Fleur in a banana shell

Deel deze blog

Hi all. Ik ben Fleur, een van de nieuwe aanwinsten binnen Social Banana. Ik ga het team versterken op het gebied van graphic design. Ik ben een enorm harde werker, die met veel enthousiasme en plezier mijn vak beoefend. Ik studeer Mediavormgeving aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch en zit nu in mijn 3e jaar.

Ik sta in mijn kracht als ik overzicht heb in wat ik moet doen en de vrijheid heb om mijn creativiteit te laten stromen.

De filmtitel EASY A beschrijft mij het beste net voor een deadline. Ik heb alles rustig onder controle en moet alleen nog de laatste op de i zetten.
Mijn favoriete food met banaan is 100% de gele bananen snoepjes van Haribo, heerlijk!

De marketing quote die ik met jullie wil delen is: act like the person you want to become. Als je jezelf niet voordoet als iemand die weet waar ze over praat, dan gaan ze je ook niet geloven. Je moet laten merken dat je weet waar je over praat. Jezelf laten zien met alles wat je kunt en wat je nog wilt leren. Ik heb gekozen om bij Social Banana stage te lopen, omdat ik op zoek was naar een bedrijf met echt een vibe, een persoonlijkheid en dat heb ik echt wel kunnen vinden bij de Banana’s. Het bedrijf straalt persoonlijkheid en creativiteit uit en ik denk dat dat heel erg belangrijk is bij een social media marketing en creatief content bedrijf.

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content

Thin Content
SEO

Thin content?!

Heb je gemerkt dat je website plotseling daalt in de Google ranking? Krijg je maar