Succesformule online marketing?!

succesformule online marketing

Deel deze blog

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Social Banana gaat uit de kleren 🍌

Succesformule online marketing?! Social Banana weet daar wel raad mee! Online zichtbaar zijn, je product of dienst promoten of de betrokkenheid met je merk of bedrijf verhogen. Hoe graag je dit ook zou willen, in de praktijk blijft dit nog best lastig voor verschillende ondernemers. Toch kun je hier, online, wel degelijk invloed op hebben. De meeste ondernemers hebben geen strategie of doel als het gaat om marketingboodschappen via social media. 

De schil is eraf, Social Banana onthult succesformule online marketing!

Wij vragen ondernemers altijd: “Hoe maak jij een banaan open?” De meeste ondernemers geven dan als antwoord: “Ja, gewoon vanuit de steel”. Dit refereren wij aan het social media gebruik van bedrijven. Ondernemers zijn vaak vanuit de steel bezig. Ze hebben geen strategie of doel achter hun marketingboodschappen. Hoe mooi je website of social media pagina er ook uitziet, zonder goede online marketingstrategie straal je als bedrijf een onduidelijk beeld uit naar de consument of potentiële klant. Hierdoor is het voor de consument niet duidelijk waarom hij of zij voor jou moet kiezen.

Daarom creëert de succesformule online marketing van Social Banana online content vanuit concrete doelstellingen en strategische keuzes. Vanuit dit uitgangspunt gaan wij operationeel en effectief aan de slag met de social media kanalen van verschillende bedrijven. Zo maken wij de banaan vanuit de achterzijde open: dat maakt online het verschil.

Wij maken met onze succesformule online marketing het verschil

Wij groeiden op met online en social media en dit kent dan ook geen geheimen voor ons. Met het digitale bloed dat door onze aderen stroomt, ondersteunen wij ondernemers op weg naar online succes. Wij openen de banaan vanuit de achterzijde. Wij opereren vanuit strategische keuzes en doelen, omdat wij van mening zijn dat je hierdoor online het verschil kunt maken. 
Zo is onze succesformule online marketing ontstaan!

Wat is jouw doel? Wij kunnen jou helpen met:

 • Groeistrategie
 • Social Media Marketing
 • Facebook adverteren
 • Instagram adverteren
 • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
 • Web development
 • Website bouwen
 • Landingspagina bouwen
 • Copywriting
 • Logo ontwerpen
 • Huisstijl ontwerpen
 • Fotografie
 • Social media training.

Voor meer informatie over onze diensten, bekijk de landingspagina ‘onze diensten’.

De meeste ondernemers hebben te weinig kennis over en/of te weinig tijd voor deze diensten. Wij nemen dit graag van jou over. Wij formuleren jouw keuzes helder en concreet, zodat jij weet waar wij mee bezig zijn. De online strategie vormt hét fundament voor onze acties. Met dit plan gaan wij zo snel mogelijk aan de slag.

Interesse in een van onze diensten? Boost samen met ons jouw business!
Toevallig interesse in website of webdesign? Bezoek ons broertje Digitalbanana!

Samen maken we online het verschil.

Altijd als eerste de nieuwste updates in je inbox?

Ontvang updates en leer van de besten

Meer content

Thin Content
SEO

Thin content?!

Heb je gemerkt dat je website plotseling daalt in de Google ranking? Krijg je maar