Wij werken aan een splinternieuwe website met o.a. al onze klantcases. Medio Q2 2024 live!

Social media Limburg

social-media-limburg
Social media campagne voor gemeente Venlo

Social media Limburg voor jouw bedrijf, product of dienst? Wij als Social Banana ontzorgen jou op dit gebied. Social media is een van onze expertises waar wij met veel plezier en passie aan werken. Met een creatief oog, de goed onderbouwde ideeën en het juiste gereedschap ontwikkelen wij voor jou een groeistrategie dat past binnen de kaders van jouw bedrijf. Van het produceren van visuals tot aan het schrijven van aantrekkelijke teksten. Bij ons zal jouw bedrijf de concurrenten op social media gebied net een stapje voor zijn. Wij maken de banaan open vanuit de achterzijde, niet vanuit de steel. Dat maakt het online verschil.

Started from the bottom now we’re here!

En terecht, als een van de snelst groeiende social media bureau’s in regio Limburg weten wij welke trends en marktontwikkelingen er spelen op social media gebied. Het is onnodig om jezelf als ondernemer blind te staren op de complexe online systemen van Facebook, Instagram of LinkedIn. Laat dat werk maar aan ons over. Wij zorgen ervoor dat de betrokken personen op social media uiteindelijk geïnteresseerde klanten kunnen worden. Zo kan jij rustig genieten van het ondernemen en doen wij datgene waar ons hartje sneller van klopt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen als hét social media bureau van Limburg?

De continu vernieuwende algoritmes van de social media kanalen betekend dat je constant van tactiek en strategie moet veranderen. Het vergt dus meer dan zomaar een foto, video, of promotie te posten. Vasthoudendheid maar ook creatieve oplettendheid zijn nodig om jezelf goed te positioneren in deze constant veranderende markt. Daarom ben je bij ons aan het juiste adres als je graag jouw grenzen als bedrijf wilt verleggen.

Een ervaren social media bureau zoals wij, weten hoe we de social media succesvol kunnen inrichten en integreren voor sterke resultaten.
Tijdens de brainstormsessies bedenken wij samen met jou een strategie of campagne om de rode draad vast te leggen. Zo kunnen wij ons focussen op het verhogen van de zichtbaarheid, leads en conversies. Zodra wij het idee hebben dat er door marktveranderingen een andere strategie of aanpak nodig is dan stellen wij jou zo snel mogelijk op de hoogte. Hierdoor kunnen we op het juiste moment inhaken met de nieuwste tools, functies, en creatieve ideeën.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Het creëren en ontwikkelen van op maat gemaakte campagnes, van marketing tot aan communicatie.
  • Het opzetten en beheren van jouw social media kanalen.
  • Het produceren van content waaronder grafisch design, fotografie, video, illustraties. Maar ook aantrekkelijke teksten waaronder blogs en het optimaliseren SEO en SEA.
  • Het plannen en invullen van een content kalender.
  • Social Media monitoren en rapporteren. Hier zijn we heel transparant in tegenover jou als klant. Wij snappen hoe belangrijk het is om op de hoogte te zijn van jouw online zichtbaarheid. Je zult altijd toegang hebben tot de cijfers en andere inzichten. Zo weet je uiteindelijk wat je terugkrijgt voor je investeringen.

Interesse en wil je een vrijblijvende social talk aanvragen? Neem dan contact met ons op.
Ook op webdevelopment en webdesign kunnen wij wat voor jou betekenen. Check dan ons broertje Digital Banana


Winnaar Young Professional of the Year Award 2019


Klanten geven ons
een 9,7 op Trustoo.


Best beoordeeld bureau
op Sortlist